zondag 6 december 2009

Flower power kalender 2010. Stan Bouman Fotografie/Silvolde Kunst en Cultuur

a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://4.bp.blogspot.com/_5Auo4o0iutc/Sxu4jPYuF7I/AAAAAAAAAzg/2fhUNfP4wuc/s1600-h/Silvolde+Kunst+en+Cultuur_1260107588705.png">

Met de uitgifte van de fraaie full colour Flower Power Kalender 2010 sluit Stichting Silvolde Kunst en Cultuur een kleurrijk jaar af. De kalender is een bloemlezing van een aantal evenementen die in het afgelopen jaar werden georganiseerd in het kader van het thema Flower Power.

Gedichten, kunstwerken en de Flower Couture modellen zijn bijeengebracht op de unieke kunst en cultuurkalender. Vier jaargetijden in woord en beeld waarbij de bloem centraal staat.
Zo bleek er veel schrijftalent te zijn in Silvolde en omstreken tijdens de Flower Power gedichtenwedstrijd: meer dan 100 kinderen en volwassenen lieten zich inspireren door het thema bloemen en zonden een gedicht in via de website www.silvoldekunstencultuur.nl. Tijdens de expositie Kunst in de Kerk konden bezoekers keramieken, weefwerken en schilderijen van 20 kunstenaars bewonderen. Flower Couture, een bijzonder evenement in samenwerking met het Bloemenhuis, met veel zintuiglijke beleving, waarbij twaalf prachtige modellen de seizoenen verbeeldden in fantastische droomjurken.
Met de kalender kunt u volgend jaar nog even nagenieten van al dat moois. Voor slechts € 5,- vanaf 2 december a.s. verkrijgbaar bij het Bloemenhuis, de Paperclip, Welkoop en tuincentrum Steentjes in Silvolde. De kalender kwam tot stand in samenwerking met de fotograven Stan Bouman en Clemens Terhorst. De oplage van de kalender is beperkt en de mensen die vooraf hebben ingeschreven krijgen de kalender thuisbezorgd. Ook nieuwsgierig? Kijk dan ook even voor een impressie van de kalender op www.silvoldekunstencultuur.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten